Skip to main content

Een waardevolle erkenning voor het leveren van ontwerpkwaliteit in de semiconductor industrie!

We zijn trots deze prijs te hebben ontvangen. Samen met Nobleo Technology streven we er altijd naar om dat extra stapje te zetten, om verder te gaan dan nodig is om te voldoen aan de eisen van onze klanten in de semiconductor industrie. Als Designhouse+ nemen we het volledige proces, van prototypes tot het opzetten van productie bij volumeproducenten uit handen. Ontdek hoe deze waardevolle samenwerking is uitgegroeid tot een succes!

Zo begon het: twee jaar geleden begonnen @Nobleo Technology en @Nobleo Manufacturing samen te werken met Besi, een toonaangevende leverancier van assemblageapparatuur voor de wereldwijde halfgeleider- en elektronica-industrie. De belangrijkste principes waren het creëren van gedetailleerde en gekwalificeerde ontwerpen op basis van hun eisen. Sindsdien hebben we samen succesvol drie projecten afgerond, waarvan twee bestaande uit een volledige moduleontwikkeling voor hun machines. Van prototype-realiseren tot het begeleiden van de NPI bij een Aziatische volumeproducent, en het ondersteunen van integratie in hun nieuwste Hybrid bonding machines.

Deze prijs is een erkenning voor waar we voor staan. We volgen eenvoudigweg geen ‘black box’-manier van werken – transparantie, co-creatie en echte partnerschappen zijn aspecten waar we in geloven. We willen Besi bedanken voor deze erkenning en waardevolle samenwerking.