Skip to main content

Jubileum trip naar Valencia

By 20 februari 2019april 12th, 2019Events

Het 5-jarig jubileum van Nobleo Manufacturing is passend gevierd met een fantastische reis van 3 dagen naar het zonnige Valencia. Alle medewerkers, zelfs één startende per 1 juni, waren vroeg opgestaan op vrijdag 25 mei om tijdig aanwezig te zijn voor de Transavia vlucht met ETD 07.30 uur.

In Valencia aangekomen zijn we onder de professionele bedrijfsuitjes begeleiding naar onze overnachtingsplaats gegaan om de koffers te parkeren, maar eerst uitgebreid geluncht, de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarna zijn we op de fiets onder begeleiding van een zeer enthousiaste gids door deze aantrekkelijke stad gaan fietsen. Na mooie marktplaatsen, kerken, musea, mystieke kelken, rustieke pleintjes en mopperende stadsbewoners, komen we aan bij een glazen paviljoen op een pier bij de zee. Heerlijke mosselen of iets anders naar keuze eten met witte, blauwe en rode wijn. Voldaan terug om de fiets in te leveren.

Terug naar het hotel om even bij te komen. Ietwat vrije tijd om te genieten en op naar het terras. Heerlijk koel drankje op een plek met een ietwat nerveuze barbediende, een frisse wind en jammerende musici die voor een euro gelukkig ophielden. Ondertussen merk je toch het andere klimaat. Het blijft wat langer aangenaam warm.

Op naar een Italiaans restaurant waar alle superlekkere gerechten gewoon op tafel werden gezet om zo maar van te snoepen. Het eten werd weggespoeld met heerlijke drankjes op een verrassend zwoele avond. Zingen voor de jarige en op zoek naar een salsa bar wegens zijn voorliefde voor stijldansen.

Dan merk je dat leeftijd er niet toe doet. Of je nu de jongste van 27 of de oudste van 60 bent, persoonlijkheid en dorst zijn doorslaggevend. Stappen tot 04.00 uur of rustig wandelend naar het hotel voor een welverdiende nachtrust.
Het ochtendprogramma ziet er dan ook voor iedereen anders uit. Bijslapen of vroeg op voor een bezoek aan de beroemde marktplaats en andere bezienswaardigheden. Hup in de bus richting het water voor een boottocht. Gelukkig een binnenmeer dus niet veel last van de deining. En verder met de onderlinge gesprekken, om de collega’s nog beter te leren kennen. Ondertussen genieten van het mooie weer.

Hongerig van het varen stond er een lunch klaar met oorspronkelijke uit Valencia komende Paella. Vis of vlees, ieder wat wils onder de beschermende parasol tegen de brandende zon. Volgegeten, dus mooi tijd voor de groepsfoto. Staat tenminste iedereen stil.

In de bus retour naar Valencia. Naar believen naar het stand om door de branding te lopen, in de stad wat bezichtigen of toch even bijslapen. Aan het strand richting de boulevard zijn we in ieder geval geweigerd bij een trendy Beach club. Onze lelieblanke Nobleo poloshirts leken te veel op die van de bediending. En bedienen doen we niet op jubileumtrip, dus even verder heerlijk zitten chillen of loungen. Wat drinken, wat kletsen, voorbijgangers bekijken maar vooral genieten.

Even opfrissen in het hotel en dan lopend naar het diner van de oorspronkelijke keuken. In de buitenlucht alle verschillende smaken op je in laten werken in fijn gezelschap. Het enthousiasme om de 2e avond mee te gaan stappen was zelfs nog groter. Helaas kunnen deze ervaringen niet worden gedeeld wegens de nieuwe privacy wet. Kan alleen nog aangeven dat de laatsten om 6.00 uur teruggekeerd zijn.

Vrije ochtend en van ontbijt naar lunch met versgeperst sinaasappelsap en lokale lekkernij; enigszins volgegeten op naar het vliegveld voor de terugvlucht. Deze kon ondanks de anderhalf uur durende wachttijd door stakingen in Frankrijk en een kapotte airco geen afbreuk meer doen aan deze hartstikke leuke jubileumtrip. Leuke mensen die collega’s van Nobleo Manufacturing.