Skip to main content

LSS GB training

By 21 februari 2019maart 5th, 2019Opleiding

Nobleo Manufacturing is in oktober 2018 gestart met een interne Lean Six Sigma Green Belt training voor een klas van negen collega’s. Op vrijdag 1 februari 2019 hebben zeven kandidaten deelgenomen aan het examen van de Lean Six Sigma Academy. We kunnen met trots melden dat alle zeven zijn geslaagd voor hun Green Belt theorie.

De beslissing om het eigen team in deze bewezen continu verbeter methodologie te trainen is ingegeven door het groeiende aantal operational excellence opdrachten dat Nobleo Manufacturing op haar pad vindt. De keuze voor een combinatie van Lean Manufacturing en Six Sigma is zeer bewust gemaakt: beide filosofieën en gereedschappen laten zich uitstekend combineren en onze klanten worden vaak geconfronteerd met de uitdaging om aan de kortst mogelijke doorlooptijden en aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen te voldoen.

Onze trainer Peter Lemke heeft deze training voorbereid en is zeer blij met de geëngageerde en gretige groep engineers die actief zijn in zowel de automotive als de high tech systems industrieën die Nobleo Manufacturing bedient. “Het bijdragen aan het verbeteren van de bekwaamheid van ons eigen team geeft me veel energie!”.

Het team van Nobleo Manufacturing is nu nog beter uitgerust om manufacturing en logistieke processen te optimaliseren.