Over Nobleo Manufacturing

Slimmer, sneller en beter produceren
Nobleo Manufacturing heeft passie voor industrialisatie-en maakprocessen. Wij zorgen dat hoogwaardige maakbedrijven de strijd aan kunnen gaan met elke concurrent ter wereld. Dat doen we door onze opdrachtgevers te helpen om slimmer, sneller en beter te produceren. Door in nauwe samenwerking met opdrachtgevers aan operationele processen van wereldklasse te werken, zorgen we voor een korte time to market, minder uitval en lage faalkosten.

Een familiaire cultuur

Het zit in je DNA

Nobleo Manufacturing is een bedrijf met een familiaire cultuur en passievolle ondernemende medewerkers. Dat blijkt onder andere uit onze jaarlijkse familiedag met partners en kinderen, wintersport met collega’s en andere sociale activiteiten. Maar ook een platte transparante organisatie, waarin iedereen de lat hoog legt om te presteren voor klanten en zich te blijven ontwikkelen.

Bekijk onze vacatures

Bij onze medewerkers zit de drive om kennis te delen en zich verder te ontwikkelen in het DNA.

Wij zorgen ervoor dat onze klanten beter, sneller, slimmer en goedkoper produceren.

Kennis delen en ontwikkelen

Bij onze medewerkers zit de drive om kennis te delen en zich verder te ontwikkelen in het DNA. Vanuit de eigen kennis en ervaring stellen we iedereen in staat om te groeien op basis van een persoonlijk ontwikkelplan en coaching. Daarvoor organiseren wij ook regelmatig kennissessies over belangrijke innovaties. We stimuleren onze mensen bovendien om (interne) opleidingen te volgen of aan te haken bij thematische werkgroepen. Resultaten neerzetten en borgen bij de opdrachtgevers is wat wij doen, altijd met een Nobleo instelling. Dit staat gelijk aan een hoge customer intimacy: weten wat er speelt bij onze klanten en daarop deskundig inspelen.

Neem contact met ons op

Geschiedenis Nobleo Manufacturing

Nobleo Manufacturing is opgericht in augustus 2012 in het hart van de High Tech in Nederland nadat Eindhoven werd uitgeroepen tot slimste regio van de wereld. De doelstelling is om een gespecialiseerd en onderscheidend dienstverlenend ingenieursbureau te zijn op het gebied van industrialisatievraagstukken. Dit zit nog steeds in het DNA: door de beste talenten, Nobleanen, beschikbaar te stellen voor onze klanten op zowel analyserend, adviserend en implementerend gebied. Resultaten neerzetten en borgen bij de opdrachtgevers is wat wij doen, altijd met een Nobleo instelling. Dit staat gelijk aan een hoge customer intimacy: weten wat er speelt bij onze klanten en daarop deskundig inspelen.

Al snel breidde de dienstverlening zich uit naar diverse marktsegmenten. Automotive en High Tech Systems zijn de dominante sectoren waar we in de afgelopen jaren onze sporen verdiend hebben en we zien nog veel mogelijkheden voor de toekomst. De klantenkring heeft zich over de jaren meer en meer internationaal ontwikkeld. Door de groei is Nobleo Manufacturing in 2017 verhuisd naar een nieuw inspirerend pand in de Petrakerk in Eindhoven.

Wat is gebleven is onze attitude: zorgen dat onze klanten beter, sneller, slimmer en goedkoper produceren. En dat zullen we in de toekomst blijven doen.