Over Nobleo Manufacturing

Slimmer, sneller en beter produceren
Nobleo Manufacturing heeft passie voor industrialisatie-en maakprocessen. Wij zorgen dat hoogwaardige maakbedrijven de strijd aan kunnen gaan met elke concurrent ter wereld. Dat doen we door onze opdrachtgevers te helpen om slimmer, sneller en beter te produceren. Door in nauwe samenwerking met opdrachtgevers aan operationele processen van wereldklasse te werken, zorgen we voor een korte time to market, minder uitval en lage faalkosten.

Een familiaire cultuur

Het zit in je DNA

Nobleo Manufacturing is een bedrijf met een familiaire cultuur en passievolle ondernemende medewerkers. Dat blijkt onder andere uit onze jaarlijkse familiedag met partners en kinderen, wintersport met collega’s en andere sociale activiteiten. Maar ook een platte transparante organisatie, waarin iedereen de lat hoog legt om te presteren voor klanten en zich te blijven ontwikkelen.

Bekijk onze vacatures

Bij onze medewerkers zit de drive om kennis te delen en zich verder te ontwikkelen in het DNA.

Wij zorgen ervoor dat onze klanten beter, sneller, slimmer en goedkoper produceren.

Onze teamleden

Competence Teams

Iedere medewerker is lid van een of meerdere competence teams. Zo’n team wordt geleid door een senior. Samen met de directie zijn de seniors verantwoordelijk voor de competentie-ontwikkeling binnen deze teams. Binnen onze competence teams vindt zowel kennisdeling als vakinhoudelijke coaching plaats. De richting waarin teams zich ontwikkelen, wordt in belangrijke mate bepaald door de behoefte van onze opdrachtgevers. De synergie tussen onze competence teams maakt dat we klanten in elke fase van hun industrialisatieproces kunnen ondersteunen.

Seniors en experts

Bij Nobleo Manufacturing werken consultants en ingenieurs. Ambitieuze ervaren experts met een passie voor het eigen vakgebied. Allrounders die over de grenzen van ons eigen vakgebied heen kijken. Sociaalvaardig in het communiceren en presenteren van effectieve oplossingen. Volgens klanten onderscheiden Nobleanen zich in projecten met creatief denken en resultaatgericht integraal samenwerken.

Jos Versleijen

Directeur

Peter Thissen

Technical Director

Caroline Pothuizen

Controller

Bernadette Bruekers

Office Manager

Annika Toonen

Junior Content Creator

Anton Hendriks

Process Improvement Consultant

Jeroen Scheel

Industrial Engineer

Kevin Messak

Supply Chain Analist

Marcel Tabor

Project Manager

Stefan Schilperoort

Project Manager Operations

Peter Lemke

Process Improvement Consultant

Philip Reichert

Manufacturing & Logistics Engineer

Bob van Hedel

NPI engineer

Berend Steenhuisen

Competence Leader Manufacturing Intelligence

Mario van Cann

Industrial Automation Architect

Stijn van Dingenen

Industrial Engineer

Jeffrey Mussche

Data Scientist & Industrial Engineer

Stijn Totté

Process Improvement Consultant

Kay Peeters

Data Scientist & Industrial Engineer

Rik de Man

Data Scientist & Industrial Engineer

Karin Raaijmakers

Junior consultant

Erdal Demir

Process Improvement Consultant

Özer Yilmaz

Process Improvement Consultant

René van Haarst

Industrialization Manager

Nick Smit

System Analyst & Industrial Engineer

Harm Jansen

Supply Chain Lead

Rik Peeters

Industrial Engineer

Noël Krouwel

Industrial Engineer & Data Scientist

Kennis delen en ontwikkelen

Bij onze medewerkers zit de drive om kennis te delen en zich verder te ontwikkelen in het DNA. Vanuit de eigen kennis en ervaring stellen we iedereen in staat om te groeien op basis van een persoonlijk ontwikkelplan en coaching. Daarvoor organiseren wij ook regelmatig kennissessies over belangrijke innovaties. We stimuleren onze mensen bovendien om (interne) opleidingen te volgen of aan te haken bij thematische werkgroepen. Resultaten neerzetten en borgen bij de opdrachtgevers is wat wij doen, altijd met een Nobleo instelling. Dit staat gelijk aan een hoge customer intimacy: weten wat er speelt bij onze klanten en daarop deskundig inspelen.

Neem contact met ons op

Geschiedenis Nobleo Manufacturing

Nobleo Manufacturing is opgericht in augustus 2012 in het hart van de High Tech in Nederland nadat Eindhoven werd uitgeroepen tot slimste regio van de wereld. De doelstelling is om een gespecialiseerd en onderscheidend dienstverlenend ingenieursbureau te zijn op het gebied van industrialisatievraagstukken. Dit zit nog steeds in het DNA: door de beste talenten, Nobleanen, beschikbaar te stellen voor onze klanten op zowel analyserend, adviserend en implementerend gebied. Resultaten neerzetten en borgen bij de opdrachtgevers is wat wij doen, altijd met een Nobleo instelling. Dit staat gelijk aan een hoge customer intimacy: weten wat er speelt bij onze klanten en daarop deskundig inspelen.

Al snel breidde de dienstverlening zich uit naar diverse marktsegmenten. Automotive en High Tech Systems zijn de dominante sectoren waar we in de afgelopen jaren onze sporen verdiend hebben en we zien nog veel mogelijkheden voor de toekomst. De klantenkring heeft zich over de jaren meer en meer internationaal ontwikkeld. Door de groei is Nobleo Manufacturing in 2017 verhuisd naar een nieuw inspirerend pand in de Petrakerk in Eindhoven.

Wat is gebleven is onze attitude: zorgen dat onze klanten beter, sneller, slimmer en goedkoper produceren. En dat zullen we in de toekomst blijven doen.