Nobleo Manufacturing en Nobleo Technology bundelen hun krachten in Design House+

Maak kennis met Design House+: een nieuw perspectief om slimme ideeën te ontwikkelen tot (grote) productievolumes. Ontdek hoe we ontwerpexpertise combineren met productiekennis om kwaliteit te waarborgen en u van A tot Z te ontzorgen.

Design House+ is een volledig nieuw voorstel. Het is ontstaan vanuit de behoefte aan een complete “one-stop-shop” zonder beperkingen in productiefaciliteiten/toeleveringsketen. Laten we het zo zeggen: aan de ene kant heb je pure ontwerpbureaus en aan de andere kant partijen die meer gericht zijn op ontwerp voor productie in hun eigen faciliteiten. Met Design House+ combineren we hightech specialisme op het gebied van embedded software, mechatronica en mechanica met onze knowhow van NPI, productie en optimalisatie van de waardeketen. Hier volgen we simpelweg niet een ‘black box’ werkwijze – transparantie, co-creatie en echte partnerschappen zijn waar we in geloven.

Momenteel is het concept voornamelijk bewezen in de halfgeleiderindustrie, maar Design House+ biedt potentieel voor veel meer markten. Ook MKB’s kunnen profiteren van de expertise van Design House+. Juist door de intensieve samenwerking en co-creatie is het concept geschikt voor bedrijven van alle groottes.

Van een idee dat op papier bestaat tot een tastbaar, reproduceerbaar product dat klaar is voor volumeproductie. Dat is wat we doen. Op deze manier kunnen we ondersteuning bieden of eigenaarschap nemen in hightech product- en procesontwikkeling, beginnend in de vroegste fase van het V-Model; van het creëren van een eerste proof-of-concept of functioneel model, via prototyping en testen tot volledige industrialisatie.

Dit betekent niet alleen werken met de klant vanaf de initiële specificaties tot proof-of-concepts en prototypes, maar ook bij het opzetten van een op maat gemaakte toeleveringsketen, het realiseren van NPI-projecten en opschalen naar volumeproductie. We willen de klant van A tot Z ontzorgen.

Nieuwe benadering van leveranciersbetrokkenheid
Design House+ hanteert een nieuwe benadering van leveranciersbetrokkenheid. Het vinden van een leverancier en het opzetten van de toeleveringsketen gebeurt in een vroeg stadium. Critical to Quality-aspecten worden geïdentificeerd en leveranciers worden dan vroeg in het ontwikkelingsproces betrokken, waardoor nauwe samenwerking ontstaat die bijdraagt aan de succesvolle afronding en levering van het product. Dit betekent dat er meer investeringen worden gedaan om de ‘kosten van niet-conformiteit’ te voorkomen zodra het product is geïndustrialiseerd.

We worden gedreven door een inzet voor transparantie en samenwerking. Ons fundament is gebouwd op vier pijlers. Deze waarden definiëren ons in wie we zijn en wat we doen.

  1. Transparantie en klantbetrokkenheid: Een cruciaal aspect is transparantie en open communicatie met klanten. Waar we het belang begrijpen van klantbetrokkenheid gedurende het hele project.
  2. Vroege leveranciersbetrokkenheid: Leveranciers worden vroeg in het ontwikkelingsproces betrokken, waardoor nauwe samenwerking ontstaat die bijdraagt aan de succesvolle afronding en levering van het product.
  3. Projectmanagement: Het is een beetje een open deur, maar toch een van de belangrijkste aspecten voor een succesvol project. We zijn graag transparant over de projectfasen waarin we ons bevinden. Dit doen we door te werken met een ‘stage gated’ projectaanpak, op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen op de hoogte is van projectontwikkelingen.
  4. Synergie: Het is allemaal onder één dak, industriële en ontwerpingenieurs werken zij aan zij actief samen.

Meer weten?

Neem contact op met info-manufacturing@nobleo.nl of vul ons contactformulier in.

Neem contact op