Maak kennis met: project Design & Deliver bij Lightyear door Stijn Totté

Wij stellen jullie graag voor aan Stijn Totté, zowel Process Improvement Consultant bij Nobleo Manufacturing als docent Operational Excellence op de Fontys Hogeschool. Een combinatie die praktijk en theorie samenbrengen. Hierbij een voorproefje van zijn recente projecten en programma’s.

Over Stijn Totté

Mijn werk bij Fontys Hogeschool is met name gericht op het vak Operational Excellence voor derdejaars studenten van de afstudeerrichting Industrial Engineering & Management, van de opleiding Technische Bedrijfskunde. Samen met een collega-docent ben ik continu bezig met het verbeteren van de cursus Operational Excellence door nieuwe werkmethodieken, literatuur en best practices te introduceren en te implementeren. Alles draagt bij om studenten de nieuwste theorieën op het gebied van Operational Excellence bij te brengen.

Momenteel bestaat mijn werk bij Nobleo Manufacturing uit meerdere industrialisatieprojecten voor klanten in de Automotive en Hightechindustrie. Binnen de projectteams volgen we de Design & Deliver methodiek van Nobleo. Ik zal één project kort uitlichten welke ik bij het bedrijf Lightyear uitvoer.

Over Lightyear

Ter introductie, Lightyear streeft ernaar om in 2022 met hun eerste auto op zonne-energie de markt op te gaan. Hun missie is om schone mobiliteit te realiseren voor iedereen, overal! In het project heb ik de rol van industrialisatie projectleider en ondersteun ik Lightyear op weg naar de start van de zonnepanelen productie, dat in Nederland plaats gaat vinden. Geweldig om deel uit te maken van Lightyear’s reis naar schone mobiliteit en om met onze methodologie, ervaring en expertise bij te dragen!

Combinatie

De combinatie van voornamelijk werken in de zakelijke omgeving met parttime lesgeven, versterkt mijn kennis over de vakken die ik studenten geef. Tegelijkertijd houdt het mij scherp omtrent nieuwe werkmethodieken en literatuur binnen Operational Excellence. Elke dag groei ik persoonlijk, maar deel ook de opgedane kennis, ervaring en best practices.

Meer weten?

Neem contact op met Stijn via Stijn.totte@nobleo.nl of vul ons contactformulier in.

Neem contact op